Sziasztok!

Azzal, hogy ránk találtatok a közvetlen oldalunkon, biztos lehetsz abban, hogy nálunk szeretnétek foglalni, ne is gondolkozzatok tovább.

Házunk a siófoki Petőfi sétányon található a 12-es szám alatt. A nagystrand egyik bejárata, ahol az óriáskerék is van, azzal vagyunk szemben.

Érkezéskor a ház mellett található Páter étteremben kellene jelentkezni, szóljatok bármely kollegának, hogy megérkeztetek vagy hívjatok minket a +3630/4760210-es számon, ha nem vesszük fel elsőre, minden bizonnyal egy másik vendéggel vagyunk, egy pár perc türelmet kérünk és vissza is hívunk. Érkezés délután kettő órától lehetséges, ezt kérjük tartsátok be, mert ez előtt takarítunk.

A házban több franciaágyas szoba, 2 darab családi/4 személyes szoba illetve egy 4 személyes apartman található. Minden szobánk legkondicionálható, mely felára 3.500 ft/éj/szoba.

A szobák leírása itt található:

A medence és az udvar közös használatú. Parkolásra van lehetőség a ház mellett található nagy parkolóban, kedvezményesen, a díja 3.500 ft/éj/autó – a parkolóból közvetlen átjárás biztosított a házhoz. A nagy parkoló bejárata a Glatz Henrik utcában található, beálláskor érdemes minél közelebb állni egy “barna kapuhoz”, itt lehet kulccsal bejutni az udvarra, először azonban mindenképpen be kell jelentkezni, ott adunk parkoló kártyát, amivel be tudtok olcsóbban állni .

Kisállatokat is szívesen látunk 15 kg alatt 3.500 ft/kisállat/éj, 15 kg feletti állatok esetén 4.500 ft/kisállat/éj felárért. Kérjük a kisállat tulajdonosokat, hogy a többiekre és ránk tekintettel is (műfű), az utcára vigyétek őket pisilni.

Az udvar maga műfüves, van medencénk és kerti bútoraink, lehetőség van grillezésre is, amihez mi csak a grillt tudjuk biztosítani. A 4 személyes apartmanon kívül nincs sehol konyha, így érdemes papír tányérokkal és poharakkal is készülni, a szénen és gyújtóson túl. A grillezés után kérünk titeket minden pakoljatok el magatok után, hogy a többiek és jól érezzék magukat az udvarban, ugyanis takarítónk csak 2 óráig van a háznál. Köszönjük!

A szemetet szelektíven szedjük, legalább is a papírt és a műanyagot, így kérünk titeket ezt tartsátok tiszteletben és a kijelölt szelektív szemetesekbe helyezzétek el összenyomkodva őket. A vegyes hulladékot, ha szeretnétek szintén ki tudjátok vinni a nagy szemetesbe, ez azért érdekes, mert nincs napi takarítás nálunk.

Fizetni mindenképpen érkezéskor kell, ettől nem tudunk eltérni az eddigi tapasztalatok miatt. Készpénzt, kártyát és SZÉP kártyát is elfogadunk.

A tartózkodás alatt ha bármilyen problémátok lenne, kérünk titeket jelezzétek, hátha meg tudjuk oldani, mert amit lehet biztos megoldunk.

A szobák elhagyása délelőtt 10 óráig szükséges, ezt kérjük tartsátok, hogy mindenki időben megkaphassa a szobáit.

Egyébként nagyon kedvesen és aranyosak vagyunk, leginkább értetek és a kellemes pihenésetekért dolgozunk – keressetek bátran minket.

Ági és Balázs